Matematika

Felkészítés, Korrepetálás

Matematikából, kémiából, informatikából
általános és középiskolásoknak

Kapcsolat

Elérhetőségek:

Bősz Attila

Matek, kémia, informatika

Tel.: 06 (30) 348 95 31

e-mail: boszata@gmail.com

Bősz Péter

Matematika

Tel.: 06 (30) 636 24 30

e-mail: boszpeter@gmail.com

Magunkról

Bősz Attila

Bősz Attila igazolványkép
Matematika, kémia, informatika
Tel.: 06 (30) 348 95 31
e-mail: boszata@gmail.com

25 éves, informatikus vegyész hallgató vagyok az ELTE-n. 2004-ben érettségiztem, a matematika sosem jelentett gondot. Rokonokat, közeli ismerősöket sok éve tanítok, segítek, de magánórákat 4 éve kezdtem el tartani informatikából, három éve pedig matematikából és kémiából is voltak diákjaim.

2 éve annyi magánórára volt szükség, hogy azóta testvérem is elkezdte az oktatást. Azóta ketten tanítunk párhuzamosan diákokat, akiktől pozitívak a visszajelzések az órák hangulatáról és minőségéről.

Budapesten, Esztergomban és Táton is szoktam órát tartani. Azt vallom, hogy rendszeres magánórákkal, gyakorlással és tanulással bárki képes legalább egy jegyet javítani képességtől függetlenül. Eddigi tapasztalaim alapján nincs olyan aki nem érti vagy nem tudja a matekot, csak lehet hogy egy kicsit több időre van szükség.

Azért tanítok, mert szeretem látni, amikor egy tanuló szemében felcsillan a fény, hogy a problémát megértette, az először lehetetlen feladatot megoldotta vagy ha büszkén mesél, hogy sikerült a dolgozat, vagy egy újabb jobb jegyet kapott.

Amennyiben szeretnél eljönni egy órára, bátran jelentkezz az oldalon, vagy vedd fel velem vagy testvéremmel a kapcsolat!

Bősz Péter

Bősz Péter igazolványkép
Matematika
Tel.: 06 (30) 636 24 30
e-mail: boszpeter@gmail.com

19 éves egyetemi hallgató vagyok az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Matematika szakán. 2010-ben Esztergomban a Dobó Katalin Gimnáziumban végeztem.

Több mint 2 éve foglalkozom diákok korrepetálásával, felkészítésével matematika tantárgyból. Esztergom környékén hétvégén és Budapesten hétköznap tudnék veletek foglalkozni.

Ha nem vagytok kibékülve a matekkal jelentkezzetek, hisz együtt javíthatunk az érdemjegyeiteken.

Szöveg mérete:

legkisebb kis normal nagy legnagyobb

Vissza a lap tetejére

Az oldalt készítette: Bősz Attila

Frissítve: 2011.05.04